YLPALKKI 2017

FB-f-Logo  blue 29     English (UK)

#MAHDOLLISUUKSIA

mahdollisuuksia

Mistä yhteinen hyvä koostuu ja miten sitä voidaan edistää? Mikä suomalaisessa yhteiskunnassa on toimivaa ja oikein? Missä on parantamisen varaa, ja miten kehitystä saadaan aikaiseksi?


Sodakylän elokuvajuhlat ja Veikkaus ovat käynnistäneet yhdessä #MAHDOLLISUUKSIA -tarinakampanjan, jossa tunnetut suomalaiset kulttuurin, taiteen, tieteen, urheilun ja viihteen aloilta pohtivat yhteiskunnallista muutosta, yhteisöllisyyttä, elämäntapoja, onnistumisia ja haasteita omasta näkökulmastaan, kuten:


Mitä Cannes-palkittu elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen pitää luovan työn elinehtona? Mikä on Suomen koripallomaajoukkueen kapteenin Shawn Huffin metodi ennakkoluuloja kohdatessa? Kunka monta lasta ja nuorta haki tukea MLL:n palvelevista puhelimista vuoden 2016 aikana?

#MAHDOLLISUUKSIA -tarinakampanjassa julkaistaan uusi teksti joka toinen viikko aina 32. Sodankylän elokuvajuhlien käynnistymiseen asti.

 

#MAHDOLLISUUKSIA -TARINAKAMPANJAN TEKSTIT


"Hölmöilyn puolesta"

Kirjoittaja: Elokuvaohjaaja Juho Kuosmanen


"Vappuaatto, kirkonrotta ja suomalaisuuden ydin"
Kirjoittaja: Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin kapteeni Shawn Huff


"Ajan tuhlausta?"
Kirjoittaja: Mannerheimin Lastensuojeluliiton auttavien puhelinten päällikkö Tatjana Pajamäki


"Suomi nousuun avaruustutkimuksella"

Kirjoittaja: Astrofyysikko Sissi Enestam, Aalto-yliopisto#MAHDOLLISUUKSIA-VIP-KILPAILU!


Veikkaus ja Sodankylän elokuvajuhlat järjestävät yhdessä Veikkauksen Etuasiakkaille leffa-aiheisen kilpailun: Voita kahdelle hengelle VIP-matka Sodankylän elokuvajuhlille! Legendaariset Sodankylän elokuvajuhlat pidetään 14.-18.6.2017 ja voittajalle räätälöidään hänelle sopiva festaripaketti matkoineen ja majoituksineen.


Lue lisätietoa kilpailusta ja osallistu kilpailuun täältä!

 

Search

Twitter timeline