YLPALKKI 2017

FB-f-Logo  blue 29     English (UK)

Media-akkreditointi

Hakeaksesi media-akkreditointia 32. Sodankylän elokuvajuhlille ole hyvä ja täytä alla oleva sähköinen lomake.


Muistathan täyttää lomakkeen kaikki kohdat ja liittää mukaan kasvokuvasi. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse tai faksilla lähetettyjä hakemuksia. Pyydämme lomaketta jokaiselta akkreditointia hakevalta - hoidathan ajoissa myös valokuvaajien hakemukset!

Lähetäthän hakemuksen ajoissa, lomakkeen viimeinen palautuspäivä on perjantai 2.6.2017. Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat sähköpostitse hyväksymiskirjeen käytännön ohjeineen kesäkuun ensimmäisellä täydellä viikolla.

Jos olet myöhästynyt media-akkreditoitumisesta, lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , niin harkitsemme akkreditointihakemustasi tapauskohtaisesti.


Sodankylän elokuvajuhlille on akkreditoitumismahdollisuus vain median edustajille festivaalien rajallisten katsomopaikkojen vuoksi. Jos kuitenkin katsot, että sinulla on muuten kuin lehdistön edustajana erityinen syy saada akkreditointi, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Lehdistökuvat

Painokelpoisia kuvia festivaalivieraista ja festivaalilla esitettävistä elokuvista ladataan lehdistön Dropbox-kuvapankkiin pitkin kevättä ja alkukesää.

Kutsun selata ja käyttää kuvapankkia saat tiedottajalta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 040 189 26 85.


Festivaalin kuvagalleriassa olevat kuvat ovat myös lehdistön käytettävissä, kunhan kuvaajan nimi muistetaan mainita. Gallerian kuvat sisältävät painokelpoiset versiot.


Kuvagalleria 2015

Kuvagalleria 2014
Kuvagalleria 2013

Kuvagalleria 2012

Kuvagalleria 2011

Kuvagalleria 2010
Kuvagalleria 2009
Kuvagalleria 2008
Kuvagalleria 2007
Kuvagalleria 2006
Kuvagalleria 2005
Kuvagalleria 2004


Lämpimästi tervetuloa Sodankylän elokuvajuhlille!

 

Search

Twitter timeline